Dec 30, 2010

Hari ini . . .

Views
Bangun tido jam 12 tgah hari . hahahha . teruk betol anak dara si najib nie . hehheeh . bangun - bangun je dad cakap " nak g seremban pukul bape " hahahahh , aku punya la excited . huhhh ' then abang aku CALL , suruh datang office sebab ada keje . tu la tugasan pada setiap hari . penat sangat - sangat , adesss . yang sedih nye abang aku kata nak hantar g seremban , last sekali tak jadi . patah semangat aku nak jumpa kawan - kawan aku . rindu diaorang sangat - sangat . 


           
           rindu korang sangat - sangat 

terima kasih sudi membaca cerita saya

Dec 29, 2010

rindu ! rindu ! rindu !

Views
Rindu sangat nak jumpa dia.
Rindu sangat nak cakap dengan dia.
Rindu sangat nak lepak dengan dia.
Rindu sangat nak menggedik dengan dia.
Rindu sangat nak cubit pipi dia.
Rindu sangat nak tengok mata dia.
Rindu sangat nak tengok dia senyum.
Rindu dekat segala-galanya tentang dia.
Boleh tak kalau aku putar kan masa lalu?

Walaupun da 3 bulan putus ,
Sampai sekarang aku tak boleh lupa kan kau .

   
           I MISS YOU !!!





terima kasih sudi membaca cerita saya