Apr 27, 2011

sedihhh !!

Views
semalam bie bagi tahu mak masuk wad , sedih sangat bila dapat tahu mak mertua aku masuk wad sebab kena darah tinggikalau tak silap r . walaupun aku tak ada pape kaitan dengan mak dia , tapi aku dapat merasakan ape yang bie rasa '  aku tak tahu nak buat ape , yang aku mampu hanya berdoa kepada allah supaya penyakitnya cepat sembuh !!! aku kecian dekat bie ' pagi tadi lepas solat aku tergerak hati nak text dia , sebab aku yakin dia tak tido lagi . tengok - tengok betul ' mungkin dia terlalu fikirkan mak dia ' then dia ada cakap " bie rindu dekat mak ' bia rasa nak nangis pun ada . bie nak makkkk !!! sedih pulak aku tengok dia macam nie ?? aku tak tahu nak buat ape ' aku cuma suruh dia bersabar dan banyak berdoa untuk mak dia . aku doakan semoga mak mertua aku cepat sembuhh ' amin !!!!
terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 25, 2011

happy sunday !!

Views
pagi - pagi lagi dalam pukul 9.15 ,  aku telah dikejutkan oleh kawan baik aku amira dan mintak tolong aku teman kan dia pergi buat sarapan .. adesss ' kelakar la budak nie ?? lepas siap je buat sarapan , aku siap - siap pergi mandi . dalam pukul 11 baru kitaorang sarapan .sama - sama . lepas siap je semua nya ' aku terfikir pulak nak ubah bilik . huhh ' tak tahu pulak idea aku menjadi nak ubah bilik ' agak kepenatan tahu !!!  thanks kepada amira n deeba sudi tolong kemas sama - sama . sayang korang !!! last sekali aku sayang bilik baru aku :P tapi aku tetap rindu kan bilik lama aku :(
terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 23, 2011

ape masalah kau !!!

Views
aku tak tahu ape masalah budak nie dengan aku , aku bukan nak buruk - buruk kan kau . tapi kau yang cari pasal kan ' selama nie aku tak pernah kacau kau . then kau sendiri yang kata ( kita tak suka ambik tahu hal orang ' tapi kenapa kau ambik tahu pasal aku pulak ) kau nak tegur aku , tapi diri kau sendiri pun tak betul jugak . aku tak kisah kalau kau nak buruk - buruk kan aku dekat orang lain . aku lagi suka orang lain benci aku ' aku tak tahu nak kata ape lagi ' aku tak kisah kalau kau nak buat aku macam nie ' aku terima !!!! aku hanya mampu bersabar ' nak layan budak macam kau nie pun buat masa jew ' baru kenal aku da kata macam - macam , kawan baik aku da berapa tahun kenal aku pun tak pernah kata aku macam nie ??? 
terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 19, 2011

i'm sorry ;(

Views
berat hati nak tinggalkan dia tadi ' tapi demi kebaikan aku jugak . 
aku terpaksa tinggalkan kau , bukan aku tak sayang kau ' aku buat ada sebab .
selepas aku tinggalkan kau , aku rasa sedih sangat ' teringat dekat kau .
walaupun aku da ada orang baru , aku tak kan lupakan kau . 
aku sayang sangat dekat kau !!! 


selamat tinggal yendo .

selamat datang CSL ' ini lah phone baru aku . 
| comel kan |

terima kasih sudi membaca cerita saya

comot baru saya ;)

Views

nie lah comot baru aku ' adik angkat aku . haaaahhaha
sayang dekat dia walaupun kitaorang baru kenal .


terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 14, 2011

^_^ bie saya ^_^

Views



i love you nor afizi bin nor shamsuddin .
full stop !!!!!
awak lah segala - gala nya bagi saya .

terima kasih sudi membaca cerita saya

aku fuck giler ouhhh .

Views
pagi - pagi lagi da buat aku sakit hati ouhh ' aku pun tak faham r dengan budak - budak nie . ape salah nya korang bagi tahu kelas kat mana " tak ada lah aku penat mencari kelas . ini aku mesej  / call pun tak nak jawab " jangan nak pentingkan diri sendiri boleh tak ??? benci ouhh orang macam korang !!! pernah ke aku buat salah dekat korang ' kenapa korang buat aku macam nie ??    hati kau sakit sangat - sangat ' terasa ouhh ape korang buat dengan aku . aku tak kan lupa ape korang buat dekat aku . 
terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 13, 2011

phone rosak .

Views
bangun - bangun tido jew , check phone  masih elok atau tidak ?? tengok - tengok tak berfungsi juga  dari malam tadi . sedih sangat !!! eiiiii ' sakit nya hati  !!! hmmmmm , lantak kau lah phone , bukan aku mati kalau kau tak ada . hahahahah , suka nya dua - dua  phone rosak ' yahoooooo !!!!!





terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 11, 2011

Views
.

si comot ini lah adik angkat saya .
sayang dia sangat - sangat walaupun kami baru kenal  .


terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 8, 2011

sedih bila tengok dia menangis :(

Views
tadi time rehat jumpa bie dekat nasi ulam , lepak dengan bie dan kawan - kawan dia . lepas tu pergi econsave pulak pergi beli cool blog perisa cappuccino perisa kesukaan bie . pusing - pusing ' tiba - tiba bie tergerak hati nak pergi check elaun dia ' check - check je ada rm 27 . tiba - tiba bie buat muka sedih, sebab orang lain dapat rm 180 tapi bie dapat rm 10 . sabar bie ' sayang faham perasaan bie macam mana . sayang tahu bie perlu kan duit untuk bayar duit band bie ' aku pun bagi lah dia pakai duit aku dulu . tak sampai hati tengok dia macam tu ' sayang tak boleh tengok air mata bie mengalir tadi . sedihhh ouhh ' hati sayang pulak yang terasa sakit ' sayang nak susah senang kita bersama . bie tak pernah menyusahkan sayang' selagi sayang boleh tolong bie . sayang tolong ' mungkin ini hari nie , lain kali hari sayang pulak . pape pun i love you so muchh , nor afizi !!!! 
terima kasih sudi membaca cerita saya

Apr 7, 2011

sedih :'(

Views
06 - april - 2011 
tepat pukul 12.00 tengah malam , genap dua bulan kitaorang couple .
patut nya malam itu aku happy , tapi semua itu tidak :( disebabkan perkara kecil boleh jadi besar . aku pun tak tahu kenapa boleh jadi macam tu . malam itu hati aku sakit sangat - sangat , macam rase kena toreh dengan pisau pun ada . hanya tuhan sahaja yang tahu perasaan aku macam mana . akhir sekali dia mintak maaf dan dia janji tak buat lagi . lagi satu dia bagi aku harta dia iaitu " music box " . kata nya pemberian ibu nya setelah beberapa tahun yang lalu ' dan dia pesan " jaga box tu elok - elok " sebab box tu berharga bagi dia . aku akan jaga box nie elok - elok macam ne aku jaga diri aku :)
terima kasih sudi membaca cerita saya