Dec 7, 2011

Nurul Hidayah Gimin

Views
Hidayah ' kenapa tiba - tiba awak jadi macam nie 
bila saya bukak facebook afizi ' siblings awak dengan dia da tak warna biru lagi  
itu saya tak kisah ' tapi bila saya tengok dekat profile saya pulak benda yang sama 
awak pun remove saya jugak  ' kenapa hidayah !!
apa salah saya pada awak ?? 
saya betul - betul terasa awak , sedih sangat !!
 saya fikirkan balik mungkin saya yang terhegeh-hegeh nak kawan dengan awak 
bagi awak , memang benda nie agak remeh ' 
tapi tak tahu kenapa tiba tiba tersentak 
saya rasa awak macam da tak perlukan saya lagi 
jujur memang saya terasa sangat - sangat , mengalir air mata saya awak !!
saya da anggap awak macam adik saya sendiri , awak la kawan baik saya , awak tempat saya mengadu , semuanya awak hidayah ' saya tak pernah lupakan awak !!
tapi bila jadi macam nie , saya betul - betul tak boleh terima 
maafkan saya kalau saya ada buat salah dekat awak selama perkenalan kita 
  saya nak awak tahu saya sayang awak sangat - sangat 
awak la kawan saya dunia akhirat 
 saya tak sanggup nak kehilangan awak !!






terima kasih sudi membaca cerita saya

Dec 5, 2011

suka - suka

Views
esok  06 / 12 / 2011 , tarikh istimewa buat aku iaitu tarikh couple aku dan dia . pejam jelik - pejam jelik  da 10 bulan , alhamdulilah perhubungan kami bertahan selama 10 bulan . selama perhubungan kami macam - macam dugaan yang telah berlaku , yallah sakit hati setelah apa yang telah aku lalui selama perhubungan kami  .  alhamdulilah tiada pape yang berlaku selama pentengkaran itu ' aku terima apa yang telah terjadi selama perhubungan ini , nama pun adat bercinta - yerkkk geli pulak aku dengar . harap perhubungan kami kekal hingga akhir hayat ' amin ~ sayang bie sangat - sangat :)
terima kasih sudi membaca cerita saya

~ new friend ~

Views
05 /12 / 2011
jam : 10 . 26 malam 
saya telah mendapat kawan baru iaitu budak tembam nie ' 
patut la dia letak nama facebook dia temban melacca , rupa nya dia temban . 
hehehheheheehe 
kelakar , tapi dia nampak comel la . mungkin sebab dia tembam 
nie la budak tembam yang aku maksud kan tu :)



terima kasih sudi membaca cerita saya