Dec 30, 2010

Hari ini . . .

Views
Bangun tido jam 12 tgah hari . hahahha . teruk betol anak dara si najib nie . hehheeh . bangun - bangun je dad cakap " nak g seremban pukul bape " hahahahh , aku punya la excited . huhhh ' then abang aku CALL , suruh datang office sebab ada keje . tu la tugasan pada setiap hari . penat sangat - sangat , adesss . yang sedih nye abang aku kata nak hantar g seremban , last sekali tak jadi . patah semangat aku nak jumpa kawan - kawan aku . rindu diaorang sangat - sangat . 


           
           rindu korang sangat - sangat 

terima kasih sudi membaca cerita saya