Jan 28, 2011

berkongsi masalah dengan si die

Views
terima kasih awak kerana sudi dengar masalah saya , saya tak tahu nak kongsi ngan sape lagi . kebetulan tadi awak online dan awak im saya . saya rase sakit sangat , saya tak tahan , saya pun cerita lah dekat awak . kalau awak dekat tempat saya awak akan rase , pe yang saya rase awak . sakit + kepedihan tu macam rase kena toreh ngan pisau " hanya allah saja yang tahu pe yang saya rase , tapi nak buat macam ne kan ' mungkin da nasib saya kan . terima je lah :) insyallah  , saya akan cuba lupakan die .



terima kasih sudi membaca cerita saya

Jan 27, 2011

kau memang bodoh .

Views
nasib kau memang malang kan . kau sendiri yang cari pasal , bodoh sangat . berubah la ' sampai bila kau nak seksa diri kau .
jangan mudah terpedaya ngan kata - kata lelaki .
buang la sikap kau yang cepat sayang orang tu . 
cukup lah selama nie kau da terseksa , tak kan kau nak seksa diri kau lagi .
afiqah ! afiqah ! 


terima kasih sudi membaca cerita saya

Jan 25, 2011

terima kasih

Views
aku mengenali budak nie kat facebook , aku baru kenal die malam tadi . nama nye Afiq Ibrahim Fify hahaahhaha . berpunca daripada status kat fb aku . daku share ,masalah aku dan ntah macam mana kteorang jadi kawan ' sejak dari tu , die selalu teman aku sampai sekarang . die layan aku pun ngan baik ' hehehhe , suka - suka ( gedik pulak aku nie ) . tapi kteorang cuma kawan je ' lagi pun die sudah ada awek :) pape pun aku happy sangat dapat kawan baru . hahahha . terima kasih awak sudi teman saya dan jadi kawan ngan saya . 
  


                           
terima kasih sudi membaca cerita saya

kesakitan !!

Views
sampai bila aku nak seksa diri aku . aku da tak sanggup lagi nak menghadapi nya . setiap masa aku terasa kesakitan itu . aku pun tak tahu kenapa ngan diri aku . yallah , bantu la hamba mu ini  , tenang kan lah hati hamba mu ini dan kuat kan lah semangat hamba mu . amin !!! 

terima kasih sudi membaca cerita saya

i'm sorry

Views
saya mintak maaf sebab buat awak macam nie . saya tak ada niat nak buat awak sakit hati .
mungkin saya masih belom sedia untuk semua nie . 
maaf kan saya , mohd hellmi bin azizan .
tapi saya harap awak tak benci perempuan lain  .
saya tak nak di sebab kan saya , orang lain jadi mangsa ,
tak semua sama awak .
saya doakan awak dapat yang lebih baik dari saya ,
saya selesa ngan cara saya sekarang nie .
maaf kan saya :(



terima kasih sudi membaca cerita saya

Jan 23, 2011

kembali ke kolej .

Views
29 januari 2011 . hari pendaftaran aku di multimedia creative & design academy . rase takot pun ada , hahhaha . tak tahu kenapa ? 

terima kasih sudi membaca cerita saya

Jan 22, 2011

Views
now i'm single back . weeeeeeee 


terima kasih sudi membaca cerita saya

Jan 14, 2011

kawan atau ......

Views
sudah dua kali aku ulangi perkara yang sama . mesti die benci aku sangat - sangat ngan aku , mesti die terasa ngan aku . sampai kat fb pun die publish macam nie :


: dah dua kali dia buad saya macam nie . kalau rasa tak boleh nak tepati , tak payah susah susah nak berjanji Enhanced by Smiley Central
2 hours ago ·  · 
      
aku nie kawan ke ape , langsung tak pikir perasaan die . aku memang tak layak jadi kawan die . aku jahat !!! maaf kan aku nurul hidayah binti gimin .


                             
                                  
                                  

terima kasih sudi membaca cerita saya