Mar 28, 2011

Views

sayang awak , nor afizi bin noor shamsuddin 

terima kasih sudi membaca cerita saya

Mar 27, 2011

sedih sangat

Views
malam tadi call die , sebab birthday die ' lagi pun die tak dapat free call . sedih sangat , kena lah korban kan kredit untuk orang tersayang . hehheheheh . lepas tu ' time tengah call nad hantar mesej wish kat die , kedua pulak ex die ( siap leh cakap isnin jumpa nak bagi hadiah ) pehhh ' membara hati aku . dalam hati aku " perlu ke die jumpa ex die lagi , sedang kan die benci ex die " aku pun tak tahu ape nak buat . aku malu sangat , ex die boleh bagi die hadiah ' tapi aku . arghhhhhhh ' aku tak layak jadi awek die :( sorry bie tak dapat bagi hadiah dalam masa sekarang nie . insyallah sayang akan bagi jugak . maaf kan sayang sebab lambat :(








terima kasih sudi membaca cerita saya

Mar 26, 2011

| buntu . buntu . buntu |

Views
esok birthday bie , tapi tak tahu nak bagi ape kat die . 
buntu sangat - sangat . 
jarang kot bagi hadiah kat lelaki , nak bagi kek die tak suka makan kek .
arghhhh ' sedihhh nya . 
aku ada ushar rantai couple tu , tapi harga nya dalam RM 59 .
adessss , 10 kali pikir kot .
nak beli ke tak nak ' pikir - pikir balik bagi wallet je lah .
tapi ntahh la , tengok lah dulu macam ne . 
masih tengah memikirkan .
bie ' syg mintak maaf kalau tak dapat nak bagi hadiah kat bie . 
bukan ape , syg tak tahu nak bagi ape ? 
kelakar kan ' 
hmmmmmmmmmmmmm , 
tapi satu je syg nak bie tahu ' syg sayang bie sangat - sangat ' 



terima kasih sudi membaca cerita saya

Mar 14, 2011

i love you .

Views
aku tak dapat nak kawal perasaan aku . 
aku terlalu rindu kan nor afizi bin noor shamsuddin 
walaupun die dekat ngan aku .
tapi aku tetap rindu kan die .
aku terlalu sayang kan die .
aku tak sanggup kehilangan die .
die lah segala - galanya bagi aku .
aku da berjanji pada diri aku , die cinta aku yang terakhir .
harap 1 hari nanti die akan jadi milik aku .
 - amin - 





saya sayang awak , nor afizi bin noor shamsuddin 


terima kasih sudi membaca cerita saya

Mar 6, 2011

i love you

Views
hari nie genap sebulan kami couple . kejap je kan masa tu berlalu , macam tak percaya je da sebulan . thanks afi kerana sudi layan karenah fiqah yang gedik nie . hahahahah . fiqah nak afi tahu " fiqah sayang afi sangat - sangat "  .  hanya afi saja yang fiqah sayang , fiqah tak nak kehilangan afi :(  fiqah terlalu sayang kan afi , macam ne fiqah sayang family fiqah . 



terima kasih sudi membaca cerita saya