Jun 27, 2011

kau saja nak cari pasal kan !!!!

Views
petang tadi time tengah tido , tiba - tiba aku dapat panggilan tak dijawab daripada no 012622 . bangun je tido , aku cuba mesej tanya sape dia ?? tapi dia diam je dan aku dapat merasa itu no perempuan , nak cari bf aku . hmmmm , aku pun diam je la . sampai je hostel , aku tergerak hati lagi sekali ingin tahu siapa punya no ? aku cuba call ' perempuan yang jawab ( dia kata nak cari afizi , aku pun cakap la afizi pakai no lain ,  bila aku tanya sape , dia kata kawan kolej  dan suruh sampaikan salam . hmmm , aku pun bagi la no tu dekat bie , ingat kan kawan kelas dia . aku pun call bie cakap kawan kolej cari bie .  elok - elok tengah makan . bie call balik ' bie kata aween call , saja nak tanya khabar . pehhhhh tiba - tiba aku rasa hati aku sakit sangat dan air mata aku mengalir . aku cakap dalam hati ' kenapa perempuan tu cari dia balik , ape dia nak ?? aku tak boleh terima semua nie ' aku tak boleh fikir pape , yang aku fikir aku akan kehilangan afizi  , tu jew ?? aku benci perempuan tu , kenapa dia mesti nak ganggu hubungan aku dengan dia !!!
 
 

terima kasih sudi membaca cerita saya

Jun 19, 2011

18 / 06 / 2011

Views
hari yang paling happy sangat bagi aku ,  sebab ape ' aku dapat tengok bie perform dekat one cafe , jalan tar . memang dari dulu aku nak sangat ikut dia , tapi dia tak bagi . tapi yang nie tiba  - tiba pulak dia bagi . heeeee . thanks bie sudi bawak bby pergi tengok bie perform . i love you so muchhh . 






 
terima kasih sudi membaca cerita saya

Jun 16, 2011

selesai semua kerja yang tertunggak .

Views
huhhhhh ' gara - gara nak siapkan assigment buku ABC . aku sampai tertido bilik adik aku Bella Ahmad dan Iera Nadhirah Asari . bangun - bangun tido da pukul 6.40 pagi . tak kelam kabut pulak aku di buatnya . hahahahha ' ngekkk jugak aku  nie . time rehat pergi print dengan bie , print - print je tak jadi pulak buku tu. tak panas pulak aku . membazir duit aku je jew ' da la kena RM 9 ringgit . da tu ' bie lepuk aku , sedihh sangat . bile tanya ' kenapa bie lepuk bby tadi , bie kata geram sebab buku aku tu salah . heheheheh ' teruk kan aku nie , saja je nak bagi bie marah . alhamdulilah , semuanya assignment sudah siap :)


terima kasih sudi membaca cerita saya

sakit hati + sedih .

Views
malam tadi lepak bilik adik aku , tengahmalam tu tak tahu nak buat ape . then bella ajak tengok gambar kolej time mula2 masuk dulu . heheheheh , kelakar pun ada bila melihat gambar diaorang . tengah sedap - sedap husyuk tengok , tup - tup ada pulak gambar dia dengan janda dia . pehhhhhhh ' terasa kottt . hati aku sakit sangat time tu , tak tahu kenapa . walaupun  kisah tu da lama ,  aku still tak boleh terima , mungkin sebab perbuatan perempuan tu terhadap pakwe aku !!! aku rasa nak menangis bila melihat gambar tu . kalau boleh download , aku da lama ambik , tapi aku tak nak sakit kan hati aku sendiri .aku  tengok diaorang happy je , macam aku merampas kebahagian mereka pulak . aku tak tahu  nak buat ape lagi , aku  hanya mampu bersabar  walaupun aku terasa sakit hati , sebab tu kisah lama mereka . sebenarnya aku  tak sanggup nak kehilangan dia . aku terlalu sayangkan dia sangat - sangat .
terima kasih sudi membaca cerita saya

Jun 15, 2011

untuk awak .

Views
lagu blog aku nie pun aku  buat sebab pakwe aku suka sangat dengan lagu  ini , aku pun ape lagi  pilih la lagu nie , hahahahah . bila aku rindu dia , aku selalu dengar lagu " grenade " nie ' terubat sikit kerinduan aku dekat dia . i love you afizi !!!!
terima kasih sudi membaca cerita saya

Jun 10, 2011

nak jugak macam nie .

Views
vintage nie pun kawan baik aku yang promote dekat aku , mula - mula memang tak berminat sebab nampak macam ala - ala 60 an , siott je . tapi bila tengok orang lain pakai cantek je . macam teringin pun ada tapi segan pulak ingin lakukan . hehhehehe ' aku da mintak izin daripada bie ' aku nak cuba pakai ala vintage nie , then dia bagi  . dulu dia kata buruk ' tapi sekarang dia bagi pulak . hehehhehe . suka - suka ' thanks bie . i love you !!! lagi satu aku suka tengok akak  Anati Lina Baharin nie cara dia berpakaian , cantek sangat . ini lah orang nya . cantek kan hehehhehe . . . 












terima kasih sudi membaca cerita saya

ape masalah kau ha ""

Views
Sariah binti kamaruddin !!!!! kau kan da ada pakwe , buat la cara da ada pakwe . tak payah la nak gedik - gedik dengan laki aku . ingat aku suka ' time aku ada dengan dia tak ada pulak kau nak tegur dia . time aku tak ada, bukan main kau lagi kan . kau ingat aku suka dengan perangai kau . insaf la weeiii . cukup la ' berapa banyak laki kau nak GAME !! tak cukup ke kau GAME laki aku . tahu la kau tu hott kan ' terkena dekat diri kau nanti tahu la kau kan . baru tu la nak menangis , menyesal !!  dia tu pakwe aku ' aku tak suka kau ganggu dia lagi sialll !!!!!
terima kasih sudi membaca cerita saya

chatting dengan lecturer si dia :)

Views
best jugak kan jadi operator ini , hari ini aku part time dekat facebook laki aku . hahhahah ' bila orang cari dia je . aku cakap ( maaf ni bukan afizi , nie awek dia ) hahhahah . gedikk nya aku :) lepas tu tiba - tiba pulak lecturer dia IM , huhhh . terkejut aku ' aku pun cakap la benda yang sama . begini la ceritanya :)



    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • oit
      • salam
    • Afizi Noorshamsuddin
      • wasalam .
      • maaf nie bukan afizi :)
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • owh ye ke
      • ni gf dia eh
    • Afizi Noorshamsuddin
      • hehehe
      • ye :)
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • ummm....
      • nk tanya sikit leh?
      • :)
    • Afizi Noorshamsuddin
      • ape dia ?
      • tanya la
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • awk betul2 serius ke dengan dia....
      • just tanya
    • Afizi Noorshamsuddin
      • ye .
      • kenapa cik rozi tanya macam tu .
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • eh taw sy cik rozi yep
      • bukan apa sy dah lama kenal dengan dia
    • Afizi Noorshamsuddin
      • hehehe
      • tahu la '
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • sy tahu dia couple dengan sapa dulu
      • saya tahu masalah dia
    • Afizi Noorshamsuddin
      • dia ada cerita pasal cik rozi dekat saya :)
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • so sy x nak la dia dipermainkan lagi
      • itu je
    • Afizi Noorshamsuddin
      • saya tahu '
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • sy tahu dia tu kuat mengongkong
      • betul x
    • Afizi Noorshamsuddin
      • dia couple dengan awen
      • betul ?
      • tapi saya tak kisah semua tu .
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • ha ah
      • dia couple dengan awin
      • awk x sempat kenal
      • walaupon awin rapat dengan saya
      • tp sy x suka cara dia
      • dia ada bf lain selain afi
      • dah kantoi dia cakap afi kongkong dia
      • mula2 x tahu jugak
      • tp lepas pg umah dia.. dia ada kuar date dgn pakwe2 dia... hehehe
      • tu yg rasa x best..
      • yela afi baik dgn sy
      • awin pon sama
    • Afizi Noorshamsuddin
      • ouhhh okay
      • saya memang tahu afi dan awen memang rapat .
      • tapi saya sendiri takut afi akan kembali pada awen
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • ha ah... masa mereka gaduh pon sy lah mangsa meleraikan
    • x afi xkan kembali pada awin
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya tak nak perkara tu kembali balik
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • sbb awin dh bertunag pon
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya takut .
    • tapi afi kata dia da putus tunang . hmmmm , ntahhhh la
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • awk jgn rico... sy tahu seme tuh... awin bukan suka sebenarnya kat afi....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • kenapa pulak ?
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • owh... sbbkan afi cakap cam tuh yg awk takut tuh
    • dia masih bertunang dan pada masa yg sama dia ada pakwe lain
    • sy kenal pakwe dia tuh
    • susah la nak cakap...
    • awin cakap kat sy dia tercouple dengan afi sbb bdk 1 bilik dengan dia
    • tu je
    • n masa dia dgn afi.... tunang dia n pakwe dia yg tanggung dia.
    • itu pakwe n tunang dia cakap laaa
    • awk jgn rico la....
    • afi xkan balik semula dengan awin...
    • jauh skali....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • baik la
    • saya percaya kata2 cik rozi
    • terima kasih :)
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • btw sy x pernah lagi jumpa perempuan yg boleh dgr cakap afi
    • even dia dengan awin pon jauh skali apalg dengan yg sorang lagi tuh
  • Afizi Noorshamsuddin
    • okay :)
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • afi ada tnya saya pasal prosuder tunang
    • hehehe
    • dah nak bertunang ke?
  • Afizi Noorshamsuddin
    • cadang bulan 8 nie
    • tapi afi tak ada duit lagi
    • kiteorang akan berusaha
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • owh....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • insyallah tahun depan
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • suruh la dia keje dulu
    • so family awk cam ne...
    • ok ke
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya cuma cerita dekat mak saja .
    • mak okay .
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • alhamdulillah
  • Afizi Noorshamsuddin
    • mungkin lepas abis belajar dia keje kot
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • lepas habis ni suruh afi keje dulu
    • ha bagus tuh
    • dalam bulan 12 boleh bt tunang tuh
  • Afizi Noorshamsuddin
    • hehehhehe :)
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • nasihat dia tu sikit....
    • sy tahu sejak saya x der kat situ dia tu malas nak datang kolej
    • dah x lama kan nak habis belajar
  • Afizi Noorshamsuddin
    • alhamdulilah
    • sekarang nie dia jarang ponteng
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • bagus la tuh....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya baru ubah dia sikit2
    • saya buat mana yang saya mampu .
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • insyaAllah boleh tuh...
    • tp dia ni bukan jenis yg suka kena push
    • psikologi n toleransi yg penting
  • Afizi Noorshamsuddin
    • sekarang nie pun dia da mula solat .
    • tindik dia pun dia da lama cabut .
  • Eg Aziz
    2 hours ago
    • alhamdulillah
    • bagusla g2



      takut jugak aku dibuatnya, ingatkan ape tadi 
      rupa2nya dia cuma nak cerita pasal itu .
      insyallah aku akan jaga p'hubungan kami .
      bby mintak maaf  bby bukan nak buruk awen . 
      kalau bie tahu mesti bie marah kan . 
      bby mintak maaf . kalau bie nak benci bby , benci la . 
       i love you afizi <3  


terima kasih sudi membaca cerita saya