May 14, 2011

orang baru ;)

Views

phone baru saya , comel kan . da la warna pink ' hehehhehe . suka sangat - sangat sebab dia nampak comel . 

terima kasih sudi membaca cerita saya

May 9, 2011

sedih ;(

Views
terasa sunyi sangat bila si dia tak mesej  n call . terasa jauh sangat dengan dia ' biasa nya dapat je panggilan daripada dia , tapi disebabkan dia tak ada kredit , aku pun macam tu jugak . macam nie la jadi nya ' 1 hari tak mesej n tak dengar suara dia , rindu sangat - sangat :( nak contact pun mengharapkan fb . nasib baik dia online ' happy sangat - sangat dapat contact dengan dia . 
terima kasih sudi membaca cerita saya

i love you tahu !!!

Views

rindu awak tahu !! i love you ♥
49 minutes ago ·  ·  · See Friendship

i luv u 2 Nor Afiqah...(kwan2 tngk..segan la..hahahahaha..)..
48 minutes ago ·  ·  · See Friendship · Remove Tag




terima kasih sudi membaca cerita saya

May 8, 2011

untuk mak saya

Views

Buad ibu tercinta . Selamat hari ibu , halalkan makan minum anak mu ini . Thanks kerana mnjadi ibu yang terbaek dalam hidup akak . Maafkan semua kesalahan akak selama neh . akak tahu , akak selalu buad mak marah . Btw akak mintak maaf sangat-2 . Semoga mak panjang umur n murah rezeki . Iloveyou MOM ♥ ♥
11 hours ago ·  ·  · 

terima kasih sudi membaca cerita saya

May 6, 2011

kenapa mesti aku

Views
ape semua nie ? kenapa masalah nie mesti berlaku dekat aku , ape salah aku !!! kenapa mesti ada penghalang dalam perhubungan kami ' aku tak sanggup nak menghadapi masalah nie ' bagi aku terlalu berat sangat !! aku tak sanggup kehilangan nya ' aku terlalu sayangkan dia n cinta kan dia !! aku betul - betul terasa bila si dia tukar relationship ke it's complicated !! bila aku tukar buat in a relationship pun , si dia tak comfirm lagi ? adakah si dia sudah membenci aku atau tidak memerlukan aku lagi !!! arghhh ' aku tak nak perkara itu berlaku lagi !!!!!! nor afizi , saya sayang awak sangat - sangat . walauape pun terjadi saya tak kan lepaskan awak !!!! saya nak awak tahu semua itu '
terima kasih sudi membaca cerita saya

sekejap je kan . hahahaha

Views
hari nie genap 3 bulan kitaorang couple , hahaha . 
macam tak percaya je da 3 bulan . 
sekejap betul masa berlalu .
bie ' thanks sudi layan kerenah / kegedikan syg selama 3 bulan ini ' 
syg selalu sakitkan hati bie . 
syg mintak maaf ' syg janji syg akan berubah selepas nie .
sayang bie sangat - sangat !!!!!!

terima kasih sudi membaca cerita saya

May 5, 2011

i'm sorry ! ! !

Views
sumpah !!! tak ada niat pun nak buat bie sakit hati atau ape pun , sayang  hanya niat untuk bergurau ' tapi tak tahu pulak bie ambik hati dengan kata - kata sayang tu . saya bodoh sebab tak pandai nak jaga hati bie , jaga perasaan bie ' yang sayang  tahu hanya sakitkan hati bie ' nie ke yang di panggil seorang awek !!! layak ke sayang jadi awek bie ?? setiap masa sayang selalu sakit kan hati bie ' arghhh !!! sayang terima ape yang da jadi , sebab perkara nie pun berpunca daripada sayang jugak , sayang yang bodoh sebab tak pandai nak hargai bie ' jaga bie !!! jaga diri elok - elok tahu !!! 
i love you so muchh , nor afizi bin nor shamsuddin !!!!! 


terima kasih sudi membaca cerita saya

punca nya daripada ini ......

Views

gara - gara gambar nie saja ' kitaorang gaduh . 
mungkin dia sakit hati bile melihat gambar nie ' 
tapi kami hanya adik beradik angkat je .
ingin menjaga perasaan dia dan aku padam gambar nie . 
aku tak sanggup nak gaduh dengan dia pasal sekeping gambar nie . 
aku tak nak kehilangan dia , aku sayang dia sangat dia sangat .
bie ' sorry kalau da buat bie sakit hati bila bie tengok gambar nie , 
tak ada niat pun nak buat bie sakit hati . 
syg nak bie tahu ' syg sayang bie sangat - sangat '

terima kasih sudi membaca cerita saya