Nov 28, 2011

simpati ~

Views
terasa dihati bila dapat tahu dari ayah mertua ku bahawa nenek berada di hospital ' doktor mengatakan bahawa nenek didapati ada penyakit buah pinggang , walaupun nenek bukan nenek aku yang sebenar tapi aku dapat rasakan penderitaan seorang orang tua . aku berdoa agar nenek cepat sembuh dari penyakit itu - amin -


terima kasih sudi membaca cerita saya

Nov 27, 2011

hari yang bahagia

Views
terima kasih ayang sudi bawak bby pergi gigs tu  . bby happy sangat sebab dapat ikut ayang pergi perform tu  ' heeee . semalam la hari yang paling happy bagi bby  ' sebab dapat luangkan masa dengan ayang lagi pun kitakan da lama tak keluar sama - sama . tu yang buatkan bby happy sangat - sangat ' mesti ayang penat kan layan bby seharian ' haaaa , padan muka awak ! rasa kan ' pape pun terima kasih lagi sekali . lain kali bby nak ikut aww ' yang bby tak boleh bla kawan ayang cakap dekat bby ' wei ' kau tak bangga ke dapat boyfriend artis ' haaaa , kelakar la . ' bby tak kisah siapa pun ayang , bby terima je asal kan ayang ikhlas dengan bby ' 















terima kasih sudi membaca cerita saya

Nov 20, 2011

bosan !

Views
20 november 2011 hari yang paling membosankan aku ' aku cakap macam nie sebab aku fight dengan bie . puncanya daripada salah faham je kot ' touchingnya amboi macam perempuan ngidam tak dapat ape yang dia nak . sunyi je phone aku malam nie ' biasa phohe aku la selalu popekk - popekkk . tapi malam nie ' aduhaii sedih !!! tadi call bie ajak pergi makan pun dia buat dekk je ' pehhh lagi sakit . hmmmm ' biar la dia ' mungkin dia terasa dengan aku kott . pape pun aku sayang kau afizi ' aku mintak  maaf kalau aku ada buat salah . 



terima kasih sudi membaca cerita saya

Nov 15, 2011

alhamdulilah

Views
syukur alhamdulilah perhubungan kami telah genap selama 9 bulan 1 minggu 2 hari . sepanjang perhubungan kami , pelbagai rintangan dan dugaan yang kami lalui . aku terima segala apa yang telah terjadi . afizi , terima kasih sudi layan kerenah saya selama nie , saya tahu kadang - kadang awk rimas dengan tindakan saya , cuma awak tak berani nak bersuara , mungkin awak takut saya kecil hati .  saya akui selama nie saya banyak buat salah pada awak , sakitkan hati awak , tak dengar kata awak . saya happy dapat mengenali diri awak , terima kasih sudi terima saya dalam hidup awak . saya sayang awak sangat - sangat . saya tak sanggup nak kehilangan awak !! 





terima kasih sudi membaca cerita saya

Nov 10, 2011

kelakar

Views
kau nak main gila sangat kan , ingat aku takut dengan kau 
balak kau yang mengatal ' kau tuduh kawan aku pulak kan .
jangan nak cari kesalahan orang lain ' siasat la dulu .
kau da kutuk aku sedap - sedap , da tu kau block . ingat aku heran kau block aku .
da tu guna fb laki kau ' hantar macam nie 

afiqah

sory sbb kata awk lebih kurang td

sy xnak sbb firdaus...awk,bulan n sy gduh

sy mintak maaf ye

pls reply

tlg bg tahu bulan sy mintak maaf dkt dy juga

tlg add blk sy CTnoor

sy buka fb sy skrg  


kelakar la weii ' ingat aku nak approve kau . semakkan friend aku lagi ada la . 

aku tak perlu 

la orang macam kau . aku tak kisah kalau muka aku buruk macam mana pun ' 

atleast aku  pakai

gambar aku jugak , daripada kau tu pakai gambar orang lain .

sungguh ' memang aku nak 


ketawa la tengok kau wahai CT NOOR  





terima kasih sudi membaca cerita saya