Jan 25, 2011

terima kasih

Views
aku mengenali budak nie kat facebook , aku baru kenal die malam tadi . nama nye Afiq Ibrahim Fify hahaahhaha . berpunca daripada status kat fb aku . daku share ,masalah aku dan ntah macam mana kteorang jadi kawan ' sejak dari tu , die selalu teman aku sampai sekarang . die layan aku pun ngan baik ' hehehhe , suka - suka ( gedik pulak aku nie ) . tapi kteorang cuma kawan je ' lagi pun die sudah ada awek :) pape pun aku happy sangat dapat kawan baru . hahahha . terima kasih awak sudi teman saya dan jadi kawan ngan saya . 
  


                           
terima kasih sudi membaca cerita saya