May 9, 2011

sedih ;(

Views
terasa sunyi sangat bila si dia tak mesej  n call . terasa jauh sangat dengan dia ' biasa nya dapat je panggilan daripada dia , tapi disebabkan dia tak ada kredit , aku pun macam tu jugak . macam nie la jadi nya ' 1 hari tak mesej n tak dengar suara dia , rindu sangat - sangat :( nak contact pun mengharapkan fb . nasib baik dia online ' happy sangat - sangat dapat contact dengan dia . 
terima kasih sudi membaca cerita saya