Dec 7, 2011

Nurul Hidayah Gimin

Views
Hidayah ' kenapa tiba - tiba awak jadi macam nie 
bila saya bukak facebook afizi ' siblings awak dengan dia da tak warna biru lagi  
itu saya tak kisah ' tapi bila saya tengok dekat profile saya pulak benda yang sama 
awak pun remove saya jugak  ' kenapa hidayah !!
apa salah saya pada awak ?? 
saya betul - betul terasa awak , sedih sangat !!
 saya fikirkan balik mungkin saya yang terhegeh-hegeh nak kawan dengan awak 
bagi awak , memang benda nie agak remeh ' 
tapi tak tahu kenapa tiba tiba tersentak 
saya rasa awak macam da tak perlukan saya lagi 
jujur memang saya terasa sangat - sangat , mengalir air mata saya awak !!
saya da anggap awak macam adik saya sendiri , awak la kawan baik saya , awak tempat saya mengadu , semuanya awak hidayah ' saya tak pernah lupakan awak !!
tapi bila jadi macam nie , saya betul - betul tak boleh terima 
maafkan saya kalau saya ada buat salah dekat awak selama perkenalan kita 
  saya nak awak tahu saya sayang awak sangat - sangat 
awak la kawan saya dunia akhirat 
 saya tak sanggup nak kehilangan awak !!






terima kasih sudi membaca cerita saya