Mar 26, 2011

| buntu . buntu . buntu |

Views
esok birthday bie , tapi tak tahu nak bagi ape kat die . 
buntu sangat - sangat . 
jarang kot bagi hadiah kat lelaki , nak bagi kek die tak suka makan kek .
arghhhh ' sedihhh nya . 
aku ada ushar rantai couple tu , tapi harga nya dalam RM 59 .
adessss , 10 kali pikir kot .
nak beli ke tak nak ' pikir - pikir balik bagi wallet je lah .
tapi ntahh la , tengok lah dulu macam ne . 
masih tengah memikirkan .
bie ' syg mintak maaf kalau tak dapat nak bagi hadiah kat bie . 
bukan ape , syg tak tahu nak bagi ape ? 
kelakar kan ' 
hmmmmmmmmmmmmm , 
tapi satu je syg nak bie tahu ' syg sayang bie sangat - sangat ' 



terima kasih sudi membaca cerita saya