Apr 25, 2011

happy sunday !!

Views
pagi - pagi lagi dalam pukul 9.15 ,  aku telah dikejutkan oleh kawan baik aku amira dan mintak tolong aku teman kan dia pergi buat sarapan .. adesss ' kelakar la budak nie ?? lepas siap je buat sarapan , aku siap - siap pergi mandi . dalam pukul 11 baru kitaorang sarapan .sama - sama . lepas siap je semua nya ' aku terfikir pulak nak ubah bilik . huhh ' tak tahu pulak idea aku menjadi nak ubah bilik ' agak kepenatan tahu !!!  thanks kepada amira n deeba sudi tolong kemas sama - sama . sayang korang !!! last sekali aku sayang bilik baru aku :P tapi aku tetap rindu kan bilik lama aku :(
terima kasih sudi membaca cerita saya