Jun 10, 2011

chatting dengan lecturer si dia :)

Views
best jugak kan jadi operator ini , hari ini aku part time dekat facebook laki aku . hahhahah ' bila orang cari dia je . aku cakap ( maaf ni bukan afizi , nie awek dia ) hahhahah . gedikk nya aku :) lepas tu tiba - tiba pulak lecturer dia IM , huhhh . terkejut aku ' aku pun cakap la benda yang sama . begini la ceritanya :)



    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • oit
      • salam
    • Afizi Noorshamsuddin
      • wasalam .
      • maaf nie bukan afizi :)
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • owh ye ke
      • ni gf dia eh
    • Afizi Noorshamsuddin
      • hehehe
      • ye :)
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • ummm....
      • nk tanya sikit leh?
      • :)
    • Afizi Noorshamsuddin
      • ape dia ?
      • tanya la
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • awk betul2 serius ke dengan dia....
      • just tanya
    • Afizi Noorshamsuddin
      • ye .
      • kenapa cik rozi tanya macam tu .
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • eh taw sy cik rozi yep
      • bukan apa sy dah lama kenal dengan dia
    • Afizi Noorshamsuddin
      • hehehe
      • tahu la '
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • sy tahu dia couple dengan sapa dulu
      • saya tahu masalah dia
    • Afizi Noorshamsuddin
      • dia ada cerita pasal cik rozi dekat saya :)
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • so sy x nak la dia dipermainkan lagi
      • itu je
    • Afizi Noorshamsuddin
      • saya tahu '
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • sy tahu dia tu kuat mengongkong
      • betul x
    • Afizi Noorshamsuddin
      • dia couple dengan awen
      • betul ?
      • tapi saya tak kisah semua tu .
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • ha ah
      • dia couple dengan awin
      • awk x sempat kenal
      • walaupon awin rapat dengan saya
      • tp sy x suka cara dia
      • dia ada bf lain selain afi
      • dah kantoi dia cakap afi kongkong dia
      • mula2 x tahu jugak
      • tp lepas pg umah dia.. dia ada kuar date dgn pakwe2 dia... hehehe
      • tu yg rasa x best..
      • yela afi baik dgn sy
      • awin pon sama
    • Afizi Noorshamsuddin
      • ouhhh okay
      • saya memang tahu afi dan awen memang rapat .
      • tapi saya sendiri takut afi akan kembali pada awen
    • Eg Aziz
      3 hours ago
      • ha ah... masa mereka gaduh pon sy lah mangsa meleraikan
    • x afi xkan kembali pada awin
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya tak nak perkara tu kembali balik
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • sbb awin dh bertunag pon
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya takut .
    • tapi afi kata dia da putus tunang . hmmmm , ntahhhh la
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • awk jgn rico... sy tahu seme tuh... awin bukan suka sebenarnya kat afi....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • kenapa pulak ?
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • owh... sbbkan afi cakap cam tuh yg awk takut tuh
    • dia masih bertunang dan pada masa yg sama dia ada pakwe lain
    • sy kenal pakwe dia tuh
    • susah la nak cakap...
    • awin cakap kat sy dia tercouple dengan afi sbb bdk 1 bilik dengan dia
    • tu je
    • n masa dia dgn afi.... tunang dia n pakwe dia yg tanggung dia.
    • itu pakwe n tunang dia cakap laaa
    • awk jgn rico la....
    • afi xkan balik semula dengan awin...
    • jauh skali....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • baik la
    • saya percaya kata2 cik rozi
    • terima kasih :)
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • btw sy x pernah lagi jumpa perempuan yg boleh dgr cakap afi
    • even dia dengan awin pon jauh skali apalg dengan yg sorang lagi tuh
  • Afizi Noorshamsuddin
    • okay :)
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • afi ada tnya saya pasal prosuder tunang
    • hehehe
    • dah nak bertunang ke?
  • Afizi Noorshamsuddin
    • cadang bulan 8 nie
    • tapi afi tak ada duit lagi
    • kiteorang akan berusaha
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • owh....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • insyallah tahun depan
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • suruh la dia keje dulu
    • so family awk cam ne...
    • ok ke
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya cuma cerita dekat mak saja .
    • mak okay .
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • alhamdulillah
  • Afizi Noorshamsuddin
    • mungkin lepas abis belajar dia keje kot
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • lepas habis ni suruh afi keje dulu
    • ha bagus tuh
    • dalam bulan 12 boleh bt tunang tuh
  • Afizi Noorshamsuddin
    • hehehhehe :)
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • nasihat dia tu sikit....
    • sy tahu sejak saya x der kat situ dia tu malas nak datang kolej
    • dah x lama kan nak habis belajar
  • Afizi Noorshamsuddin
    • alhamdulilah
    • sekarang nie dia jarang ponteng
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • bagus la tuh....
  • Afizi Noorshamsuddin
    • saya baru ubah dia sikit2
    • saya buat mana yang saya mampu .
  • Eg Aziz
    3 hours ago
    • insyaAllah boleh tuh...
    • tp dia ni bukan jenis yg suka kena push
    • psikologi n toleransi yg penting
  • Afizi Noorshamsuddin
    • sekarang nie pun dia da mula solat .
    • tindik dia pun dia da lama cabut .
  • Eg Aziz
    2 hours ago
    • alhamdulillah
    • bagusla g2



      takut jugak aku dibuatnya, ingatkan ape tadi 
      rupa2nya dia cuma nak cerita pasal itu .
      insyallah aku akan jaga p'hubungan kami .
      bby mintak maaf  bby bukan nak buruk awen . 
      kalau bie tahu mesti bie marah kan . 
      bby mintak maaf . kalau bie nak benci bby , benci la . 
       i love you afizi <3  


terima kasih sudi membaca cerita saya