Aug 15, 2011

happy birthday

Views
genap 15 / 08 / 2011 . jam 12.00 tengah malam 
umur aku cecah 20 tahun 
wahhh ' da tua aku kan . sekejap je masa itu berlalu . 
orang pertama wish dekat phone ialah bie , selepas itu cinta aku bulan chantek , nadiah khalid , ina budak bilik aku , last mak aku . nie sahaja yang aku dapat mesej dalam phone . 
dekat fb pun tak banyak ' haaahhh tu lantak korang la .
aku tak mengharap pun semua orang wish dekat aku . 
yang mana da wish tu terima kasih banyak - banyak . 
sayang korang !!!!


terima kasih sudi membaca cerita saya