Nov 20, 2011

bosan !

Views
20 november 2011 hari yang paling membosankan aku ' aku cakap macam nie sebab aku fight dengan bie . puncanya daripada salah faham je kot ' touchingnya amboi macam perempuan ngidam tak dapat ape yang dia nak . sunyi je phone aku malam nie ' biasa phohe aku la selalu popekk - popekkk . tapi malam nie ' aduhaii sedih !!! tadi call bie ajak pergi makan pun dia buat dekk je ' pehhh lagi sakit . hmmmm ' biar la dia ' mungkin dia terasa dengan aku kott . pape pun aku sayang kau afizi ' aku mintak  maaf kalau aku ada buat salah . 



terima kasih sudi membaca cerita saya