Nov 27, 2011

hari yang bahagia

Views
terima kasih ayang sudi bawak bby pergi gigs tu  . bby happy sangat sebab dapat ikut ayang pergi perform tu  ' heeee . semalam la hari yang paling happy bagi bby  ' sebab dapat luangkan masa dengan ayang lagi pun kitakan da lama tak keluar sama - sama . tu yang buatkan bby happy sangat - sangat ' mesti ayang penat kan layan bby seharian ' haaaa , padan muka awak ! rasa kan ' pape pun terima kasih lagi sekali . lain kali bby nak ikut aww ' yang bby tak boleh bla kawan ayang cakap dekat bby ' wei ' kau tak bangga ke dapat boyfriend artis ' haaaa , kelakar la . ' bby tak kisah siapa pun ayang , bby terima je asal kan ayang ikhlas dengan bby ' 















terima kasih sudi membaca cerita saya