Jan 1, 2012

hajat aku

Views


alhamdulilah lepas jugak hajat aku ingin sambut birthday sahabat aku .
mintak maaf ye nurul hidayah , saya hanya mampu lakukan seperti itu . 
tak mampu nak buat macam orang lain , yang penting saya ikhlas .
walaupun saya lambat celebrate birthday awak , saya berpuas hati 
apa yang saya inginkan telah tercapai .
pape pun happy birthday sayang yang ke 20 tahun .

i love you so much , awak la kawan saya dunia akhirat 




terima kasih sudi membaca cerita saya