Mar 21, 2012

perang dunia ke tiga

Views
20 MAC 2012 tarikh yang paling bermakna buat aku dan dia , pergaduhan yang amat dasyatt !! berpuncaa daripada laman sosial iaitu twitter . yang sebenarnya twitter nie sudah lama terkantoi " bila di tanya masih tidak mengaku . tapi semalam naluri aku kuat mengatakan itu twitter dia yang punya sebab follower dia semuannya budak kolej " memang bukan orang lain dia la kan , status twitter pun ada kena dengan dia , selepas aku selidik - selidik " yes " aku da dapat bukti itu twitter dia " pergaduhan berlaku dari jam 4.30 petang sehingga 12 tengah malam . aku bukan marah dia nak bertwitter , tapi bagi tahu la da tu siap boleh bertwitter dengan perempuan pu " sape tak menyirap . bila aku nak buat twitter dia tahu pulak nak mengamuk , cemburu . habis dia twitter dengan perempuan aku tak cemburu la . semuanya telah terkantoi kan , alhamdulilah kau sudah akui semua kesalahan kau , aku harap kau tidak ulangi lagi benda bodoh nie lagi . sekarang masing - masing da buang facebook , twitter , bmm dan lain - lain , yang cuma ada hanya blogger ini sahaja . bak kata orang sepandai - pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jugak . aku tak nak gaduh dengan kau ' tapi kau yang cari pasal , kalau kau terus terang tak akan jadi macam nie kan . aku mintak maaf sekiranya aku ada buat salah dengan kau selama perkenalan kita !! aku terlalu sayangkan kau . . . . . . . 
terima kasih sudi membaca cerita saya